Coach

In 2007 ben ik begonnen met lesgeven. Hiermee zette ik mijn eerste onbewuste stappen in de richting van het coachen. Grote groepen, kleine groepen, volwassenen en kinderen, vrijwillig en verplicht, in de vrijetijdsbesteding en onder schooltijd.

Lichaamshouding, benaderen van bewegingsmateriaal al snel merkte ik dat een lichaam mij zoveel informatie geeft over karakter, gedachten en welbevinden. Ik kreeg een spiegel voor en ik kon een spiegel zijn.

Al redelijk snel kwamen er ook aanvragen voor één op één beweging-/danssessies. In eerste instantie was het één op één coachen vooral gericht op specifiek het dansen. Heel gericht extra techniek bijbrengen, klaarstomen voor audities voor dansvakopleidingen, voorbereiden voor testlessen aan dansvakopleidingen of bijvoorbeeld omgaan met blessures in een dansles of in specifiek bewegingsmateriaal en blessure preventie.

Wat mij enorm intrigeerde waren en zijn de invloed van de gedachten, ademhaling en het welbevinden op de beweging. En ook het verhaal van het lichaam. Daarom besloot ik in 2013 de opleiding te gaan volgen tot Holistic Life Coach. Met holistic/holistisch wordt bedoeld dat er vanuit wordt gegaan dat lichaam en geest één zijn. In maart 2015 heb ik deze opleiding met goed resultaat afgerond.

 

Ik merk dat ik dankzij deze opleiding nog meer zie en kan benoemen, onderzoeken, aankaarten en bereiken tijdens de lessen die ik geef en tijdens de één op één beweging-/danssessies. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact  met mij op. Op LoodZ-Rijk Leven vind je meer informatie over wat ik zoal doe als coach waarbij sessies niet specifiek gericht zijn op het dansen.

In juli 2015 ben ik gestart met de opleiding tot voedingsdeskundige. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel baat je lichaam heeft bij goede/bewuste voeding. Dus mocht je ook hier meer informatie over willen hebben, neem gerust contact met mij op.